Anunturile cu aceeasi adresa de email

 • Pungi din hartie pentru farmacii Anunturi

  SC Fivalcom SRL Bacau produce si comercializeaza pungi din hartie pentru farmacii. Pungile se pot confectiona in diferite dimensiuni si se pot personaliza dupa cerintele clientului.

  1 Ron - Tel: 0741052365 - Oferte / BACAU

 • Pungi din hartie pentru patiserii cofetarii Anunturi

  SC Fivalcom SRL Bacau produce si comercializeaza pungi din hartie pentru cofetarii si patiserii. Pungile se pot confectiona in diferite dimensiuni si se pot personaliza dupa cerintele clientului.

  1 Ron - Tel: 0741052365 - Vanzari / BACAU

 • Pungi din hartie pentru fast food Anunturi

  SC Fivalcom SRL Bacau produce si comercializeaza pungi din hartie pentru fast food uri. Pungile se pot confectiona in diferite dimensiuni si se pot personaliza dupa cerintele clientului.

  1 Ron - Tel: 0741052365 - Vanzari / BACAU

 • Coltare din hartie Anunturi

  SC Fivalcom SRL Bacau produce si comercializeaza coltare din hartie pentru fast food uri cofetarii covrigarii patiserii. Coltarele se pot confectiona in diferite dimensiuni si se pot personaliza dupa cerintele clientului.

  1 Ron - Tel: 0741052365 - Vanzari / BACAU

 • Pungi din hartie cu fereastra de prezentare a produsului Anunturi

  SC Fivalcom SRL Bacau produce si comercializeaza pungi din hartie cu fereastra de prezentare a produsului. Pungile se pot confectiona in diferite dimensiuni si se pot personaliza dupa cerintele clientului..

  1 Ron - Tel: 0741052365 - Vanzari / BACAU

 • Producem pungi din hartie Anunturi

  Firma noastra produce si comercializeaza pungi din hartie. Putem realiza pungi din hartie cu fund in V si coltare personalizate sau nepersonalizate destinate industriei alimentare (fast food uri cofetarii patiserii rotiserii vracuri).

  1 Eur - Tel: 0741052365 - Vanzari / BACAU